By Eskici açıldı

Yarımada Gazetesi 20/05/2017 - 10:55:01 Bu haber 5007 kere okundu
By Eskici açıldı

Bodrum Barlar Sokağı yeni bir gece kulübüne ev sahipliği yapıyor. 19 Mayıs Cuma gecesi açılışı yapılan By Eskici, “Balıkçı’nın Pansiyonu” diye bilinen ve Halikarnas Balıkçısı’nın şiirlerini kaleme aldığı tarihi binada hizmet veriyor. Bodrum by Eskici, Levent Yöntem ile konukları Selçuk Yöntem ve Melike Öcalan’ın DJ performanslarıyla ilk konuklarına eğlenceli bir gece yaşattı. Mekan, 20 Mayıs Cumartesi akşamı ise DJ Berna Öztürk’ün performansına sahne oldu.

12 ay açık kalması hedeflenen mekan gündüz bistro pub olarak hizmet veriyor, gece ise DJ performansları ve canlı performanslara ev sahipliği yapıyor.

Ünlü isimler DJ kabininde

Her Cuma gecesi, “Aklımızda Kalan Şarkılar” performansı için DJ setinin başına geçecek olan Levent Yöntem’e; Selçuk Yöntem, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Oktay Kaynarca ve Nilgün Belgün gibi ünlü isimler de eşlik edecek. Cumartesi geceleri ise “kabinde kim var” konseptiyle, ünlü grupların solistleri ve ülkemizin önde gelen radyolarının DJ’leri By Eskici’de performanslarını sergileyecek. Çarşamba akşamları By Eskici sahnesinde, ülkenin önde gelen grupları ile canlı performanslar devam edecek.

Haber: Yeliz Yavaş

 

 

Yorum