Bodrumlularla 13 Ağustos’ta ikinci kez buluşacak

Yarımada Gazetesi 07/08/2017 - 17:03:55 Bu haber 626 kere okundu
Bodrumlularla 13 Ağustos’ta ikinci kez buluşacak

İSTANBUL doğumlu, Viyana Ekonomi Üniversitesi Reklamcılık ve Pazarlama bölümünü bitirdikten sonra Viyana Film Akademisinden mezun olan Ebru Akçatepe İstanbul, Bodrum ve Viyana atölyelerindeki resim çalışmalarından sonra şimdi de Bodrum Trafo (Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi Eski Hadigari) da  ‘Kadın Olmadan’ isimli yeni sergisiyle Bodrumlularla 13 Ağustos’ta ikinci kez buluşacak.
 
Sinema ve tiyatro dünyasının duayen sanatçısı Halit Akçatepe’nin kızı olan ve dede, babaanne ve anneannesininde sanatçı olduğu bir ortamda yetişen Ebru Akçatepe, bu tutkusunu 2007’den itibaren eşi ünlü ressam, Heykeltraş, grafiker Şinasi Bozatlı’nın atölyesinde profesyönel olarak geliştirdi. 
 
Resim çalışmalarını Viyana İstanbul Bodrumdaki atölyelerinde sürdüren sanatçı diğer yandanda tiyatro ve müzik dallarındaki sanatçı menejerliğine devam ediyor. 
 
Geçtiğimiz aylarda babası değerli sanatçı Halit Akçatepe’yi kaybeden Ebru Akçatepe birlikte açmayı planladıkları bu sergiyi babasına ithaf ediyor.
 
Sanat çalışmaları hem Türkiye’de hem de Viyana’da devam eden sanatçının eserlerini  13 Ağustos – 20 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Trafo’da ziyaret edebilirsiniz.  
 

Yorum