Bodrumlu muhasebecilerin dayanışma gecesi

Yarımada Gazetesi 15/01/2017 - 14:49:07 Bu haber 784 kere okundu
Bodrumlu muhasebecilerin  dayanışma gecesi

Bodrum SMMM Odası, geçtiğimiz günlerde düzenlediği dayanışma gecesinde Bodrumlu muhasebecileri bir araya getirdi. Yemeğe TÜRMOB yönetim kurulu üyesi Rıfat Nalbantoğlu ve Muğla Vergi Daire Başkanı Hüseyin Bayar, Muğla SMMM Oda Başkanı Mehmet Çomak, Fethiye Oda Başkanı Yaşar Bildirici, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan da katıldı. Yemekte ayrıca staj dönemini tamamlayan muhasebecilerin ruhsat törenleri de yapıldı. 

 

13 Ocak Cuma günü Azka Otel’de düzenlenen geleneksel dayanışma gecesinde Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan bir konuşma yaptı. Konuşmasına geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, Bodrum’un önemli simalarından muhasebeci Tülay Güldamla’yı anarak başlayan Erdoğan TÜRMOB’un yeni yönetimini kutladı. 

 

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle: 

 

“Zor günlerden geçiyoruz”

“Toplum olarak zor günlerden geçiyoruz. Ciddi sınavlar veriyoruz . Son günlerde Ülkemiz de  pek çok terör saldırısı yaşanmıştır . Bu saldırılarda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

 

“Çok büyük ve geniş bir aileyiz"

Bizler bu gün burada birlik beraberliğin ne kadar güzel bir şey olduğunu canlı canlı yaşıyoruz. Lütfen dönüp bir etrafınıza bakınız. Dostlarımız, yol arkadaşlarımız, muhasebe meslek camiası burada. Biz çok büyük ve geniş bir aileyiz. Zaten gücümüzü de buradan alıyoruz. Bizler bu birlik ve beraberliği hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.”

 

“Yolunda yürüyen bir yolcunun, yalnız ufku görmesi kâfi değildir. Muhakkak ufkun ötesini de görmesi ve bilmesi lazımdır. Sevgili Atam, biz bu gün bu kürsülerden seslenebiliyorsak ve bu organizasyonları gerçekleştirebiliyorsak bunların tümünü en başta sana ve milletimizin birlik beraberlik vatan aşkıyla çarpan o ölümsüz yüreklerine borçluyuz. Bizler muhasebe meslek camiası olarak hep birlikte  ufkun ötesineİlkelerine ve ülkemizin değerlerine sahip çıkarak bakmaya devam edeceğiz. Her zaman dik duracak, Cumhuriyet’le kalacak, seninle kalacağız.”

Yorum