Bodrum Tanıtım Tırı’na Kocaeli’de teşekkür belgesi

Yarımada Gazetesi 12/04/2017 - 09:51:02 Bu haber 1278 kere okundu
Bodrum Tanıtım Tırı’na Kocaeli’de teşekkür belgesi

Eşsiz Bodrum Tanıtım Tırı’nı ziyaret eden Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürü Hülya Özer ve şube personelleri, iç turizm tanıtım faaliyetlerine katkılarından dolayı Bodrum Tanıtım Tırı ile birlikte yola koyularak Bodrum’u tanıtan Bodrum Belediyesi çalışanlarına teşekkür belgesi verdi. Çok güzel ve turizm için etkili bir organizasyon olduğunu vurgulayan Hülya Özer, “Umarım bu gerçekleştirilen projenin ülkemizin ve Bodrum’un turizminin canlanmasına etkisi olur. Organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Hıdır: “Kendimizi Kocaeli’nde evimizde gibi hissettik”

Bodrum Tanıtım Tırı Koordinatörü Fikret Hıdır da, müdür Özer başta olmak üzere Kocaeli’de bir Bodrumlu gibi çalışan tüm İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. Hıdır, Kocaeli’de kaldıkları süre boyunca projeye gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetlerini ise “Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve ekibi, bizi burada adeta evimizde hissettirdi. Onların destekleriyle Kocaelili vatandaşlarımız da etkinliğimize yoğun ilgi gösterdiler. Turizm için çalışan herkese çok teşekkür ediyoruz.” sözleriyle belirtti.

Kocadon: “Bodrum’un bugünlere gelmesinde Anadolu halkının da payı var”

Bodrum tırının çalışmalarını takip eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, hazırladıkları Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı projesi ile Bodrum’u Anadolu halkına tanıtmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. TIR’da görevli tüm personele başarılar dileyen Başkan Kocadon, “TIR ekibimizin gittikleri bölgelerde Bodrum’u en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyorum. Bunu gerek basından gerek sosyal medyadaki yansımalardan görüyoruz. Bodrum bir dünya kenti ancak Bodrum’un bugünlere gelebilmesinde Anadolu halkının da çok büyük bir etkisi var. Bunun bilincinde olarak bu projemizi hayata geçirdik. Tanıtım TIR’ımız sayesinde onları bir parça da olsa Bodrum’un güzellikleriyle buluşturmak istedik.” diye konuştu.

“Eşsiz Bodrum” sloganıyla illeri gezerek Bodrum’u anlatan Bodrum tanıtım Tırı, 12-13 Nisan tarihlerinde Zonguldak MTA önündeki yerini alarak Zonguldak halkıyla buluşacak.

20 Mart’ta Bodrum’dan yola çıkan TIR, ilk durak olarak Aydın’a, daha sonra ise İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul ve Kocaeli’ye gitti. Planlamaya göre 30 ile gitmesi beklenen TIR, Kocaeli’nin ardından Zonguldak, Bartın, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli illerini de ziyaret edecek.

Haber Merkezi 

Yorum