BODRUM ŞEHİR TİYATROSU İSTİYORLAR

Yarımada Gazetesi 18/10/2017 - 09:17:46 Bu haber 894 kere okundu
BODRUM ŞEHİR  TİYATROSU İSTİYORLAR

BODRUM Şehir Tiyatrosu’nun  kurulması için harekete geçen Bodrum’da yaşayan tiyatrocular,Bodrum Campus’te tiyatro sevenlerle bir araya gelerek, görüş alış verişi yaptı.
 
Bodrum Campus’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, ünlü tiyatrocu ve dizi yıldızları Hüseyin Akşen,Ececan Gümeci Ünal, Tarık Papuççuoğlu, Yalçın Dümer, Sezai Altekin, ArifAkkaya’nın yanı sıra tiyatro severler katılarak, kaşılaında gördükleri ünlü sanatçılara Bodrum’da tiyatronun ciddi eksikliğini hissettiklerini ifade ettiler.  Tiyatro severler, Bodrum’a aşık olduklarını, bu nedenle Bodrum’a yerleştiklerini, ancak tiyatrosuz da yapamadıklarını söylediler.
 
BAŞKAN KOCADON’A DOSYA SUNDUK
 
Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi ve Kültür Sanat Meclisi Başkanı yönetmen/oyuncu  Hüseyin Akşen, Şehir Tiyatrosu kurulması konusunda bir rapor hazırlanarak, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teslimedildiğini, Başkanın da gereğini yapacağını umduklarını söyledi.
 
Moderatörlüğünü Arif Akkaya’nın yaptığı toplantıda tüm sanatçılar söz alarak,  Bodrum Belediyesi önderliğinde bir şehir tiyatrosunun kurulması için gerekli girişimlerde bulunma kararı aldılar. Bu konuda Belediye, Ticaret Odası, Bodrumlu iş insanları ve sanat sevelerin yardımlarının istenmesini öneren vatandaşlar, “Kaymakam, Belediye Başkanı,Ticaret Odası, Esnaf Odası gibi kurumların ve yardımseverlerin katılacağı daha büyük bir toplantı yapılarak, Şehir Tiyatrosu’nun kurulması konusunda ilk adım atılması gerekir” dediler.

Yorum