Bodrum Pier’de Nükhet Duru rüzgarı

Yarımada Gazetesi 09/08/2017 - 09:16:16 Bu haber 941 kere okundu
Bodrum Pier’de Nükhet Duru rüzgarı

Türk pop müziğinin dev yıldızı Nükhet Duru, büyük ilgi gören ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresiyle 11 Ağustos Cuma günü Bodrum Pier sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Nükhet Duru gösterisiyle izleyenleri 40 yılı aşkın müzik yolculuğu boyunca hem hüzünlendiriyor hem güldürüyor.

Bodrum’un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier, yaz sezonunda benzersiz lezzetler sunduğu mutfağı kadar canlı müzik performanslarıyla da tatilcilerin gözdesi haline geldi. Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier sahnesi, 11 Ağustos Cuma günü Türk pop müziğine damgasını vurmuş dev sanatçı Nükhet Duru’yu ağırlıyor. İlk gösterisini 3 Ağustos’ta gerçekleştiren ve büyük ilgi gören Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresi ile izleyenleri 40 yıllık bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Etkileyici Kale manzarası eşliğinde

Nükhet Duru, etkileyici Kale manzarası ile yerli yabancı pek çok turistin uğrak noktası olan Bodrum Pier sahnesindeki performansında; anılarını, yaşadıklarını, gözüne takılanları anlatıyor. Bazen o susuyor, içindeki utangaç kız çocuğu müziğini, hayallerini, var olmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Hem kahkaha hem hüzün

Bodrum Pier misafirleri, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresinde yer yer hüzünlenerek, genellikle kahkahalar atarak, Nükhet Duru’nun sıra dışı repertuarı ile keyifli  saatler geçiriyor. İzleyenler kabare eşliğinde aynı zamanda Türk pop müziğinin unutulmaz dönemlerine, neonların altında yaşanmış bir ömre de tanıklık etme fırsatı buluyor.

Nükhet Duru hayranları aynı zamanda Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan birbirinden zengin ve iştah açıcı menülerle de kendilerine doyumsuz bir ziyafet çekiyor.

Yorum