BODRUM PIER’DE MUHTEŞEM DÖRTLÜ

Yarımada Gazetesi 21/07/2017 - 16:09:49 Bu haber 1215 kere okundu
BODRUM PIER’DE MUHTEŞEM DÖRTLÜ

Milta Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier’in sahnesi Salı günleri dört muhteşem sanatçıyı ağırlıyor. ‘Salı Sallanır’ konsepti ile sahnede birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Yeşim Salkım, Eda-Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın izleyenlere keyif dolu saatler yaşatıyor

Bodrum’un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina’da yer alan Bodrum Pier, yaz sezonunda benzersiz lezzetler sunduğu mutfağı kadar canlı müzik performanslarıyla da tatilcilerin en gözde mekanlarından biri haline geldi. Bugüne kadar pek çok sanatçıyı ağırlayan Bodrum Pier sahnesi, her Salı muhteşem bir şova daha ev sahipliği yapıyor. ‘Salı Sallanır’ konseptiyle hazırlanan özel programda, Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Yeşim Salkım, Eda-Metin Özülkü çifti ile Ferda Anıl Yarkın, izleyenlere unutulmaz geceler yaşatıyor.

Şarkılarla dolu keyifli geceler

Etkileyici Kale manzarası ile yerli yabancı pek çok turistin uğrak noktası olan Bodrum Pier sahnesinde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren sanatçılar, müzik yolculukları boyunca yaşadıkları ilginç ve komik anıları da Bodrum Pier misafirleriyle paylaşıyor.

Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan birbirinden zengin ve iştah açıcı menüleriyle de kendilerine doyumsuz bir ziyafet çekmek isteyen seçkin müşterilerine keyif dolu saatler vadediyor.

 

Editöre Not: Bodrum Milta Marina’da yer alan, toplu yemek sektöründe Türkiye’nin ilk üç markası arasında yer alan Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, etkileyici Bodrum Kalesi manzarası ile kışın 100, yazın 200 kişilik kapasitesiyle, 2012’den beri hizmet veriyor. Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan menüsüyle büyük ilgi gören Bodrum Pier, havuz partilerinin yanı sıra, düğün nişan organizasyonları, mezuniyet törenleri, doğum günü partileri, bayi toplantıları gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Yorum