Bodrum Kraft Fest Başlıyor

Yarımada Gazetesi 21/09/2018 - 08:24:28 Bu haber 530 kere okundu
Bodrum Kraft Fest Başlıyor

Bodrum’un Kraft dokusunu festival havasında yaşamaya hazırlanın sloganıyla yola çıkan; Bodrum’un ilk “müzik”, “sanat” ve “gastronomi” temalarının bir arada işlendiği festivali olma özelliğini taşıyan “Bodrum Kraft Fest” başlıyor.
 
21-22-23 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan festival; Ortakent Yahşi Sahili, Müskebi Caddesi’nde yer alan eski adıyla Fink Beach, yeni adıyla Cafe Müskebi Yalısı’nda gerçekleşecek.
 
Festival hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 05324120307 numaralı telefondan organizasyon yetkilileriyle iletişime geçebilir,info@bodrumkraftfest.com adresine mail gönderebilir, sosyal medyada ise facebook ya da instagram hesapları üzerinden “bodrumkraftfest” sayfasını takip edebilir.
 
Bodrum Belediyesi’nin ve Bodrum Ticaret Odası’nın destekleriyle Ortakent Yahşi Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) tarafından organize edilen festivalin sponsorları arasında Türkiye Bira Koleksiyonerleri Kulübü, Kefi, Gekko, Kule Rock City, Mandalin Bar, Adamik ve BRS gibi çeşitli firmalar, kurum ve kuruluşlar bulunuyor.
 

Yorum