Bodrum İlk Barı Sezona Hazır

Yarımada Gazetesi 07/06/2018 - 08:33:01 Bu haber 938 kere okundu
Bodrum İlk Barı Sezona Hazır

Bodrum’un ilk bar ruhsatlı işletmesi olarak 1977 yılında Bodrum Barlar Sokağı'nda açılan ve ilk günden bu yana çizgisini bozmadan, müşterilerine canlı müzik keyfi yaşatan Veli Bar, 2018 yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı.
 
41 yıllık tecrübe ve hizmet kalitesiyle Bodrum'a değer katan kalıcı bir marka olan Veli Bar' 2018 yaz programında yine misafirlerine unutulmaz bir Borum Eğlencesi yaşatacak sanatçı ve gurupları sahnesinde ağırlayacak. 
 
Kalitesi ve eğlencesi tartışılmaz repertuvarlarıyla, kendilerine has yorumlarıyla yıllardır nesiller boyu eğlence sunan Can & Ceyhun Kardeşler, 8 Haziran gecesinden itibaren haftanın 4 gecesi sahnede Veli Bar’da misafirlerini coşturacaklar.
 
Beyaz yakalı ve her sabah farklı bir meslek için iş başı yapan müziğe tutkun beş arkadaşın bir araya gelmesiyle kurulmuş olan ve “Kendin için sanattan, toplum için sanata” düşüncesini benimseyerek kurulan Grup Pusula, Cumartesi akşamlarının en aktif, en coşturan şarkıları Veli Bar Müdavimleri için seslendirecek. 
 
Pazar günleri ise Bodrum’un yakından tanıdığı, repertuvarı ve yorumu ile sahnelerde fırtınalar estiren Bate, yine Pazar gecelerinin rakipsiz şarkıcılarından biri olarak Veli Bar Sahnesinde en güzel şarkılarını seslendirecek. 
 
 Veli Bar Sahnesi’nde görmeye alıştığımız Kaan Öztürk ve Onur Mete de bu yaz Çarşamba Geceleri, Bodrum’a gelen, Bodrum’da yaşayan, eğlence ve kaliteli müzik arayışında olanları Veli Bar’a sürükleyecek. 
 
Geçtiğimiz yıl itibari ile yılın 12 ayında hizmet vermeye başlayan Veli Bar, sunduğu kaliteli müziklerin yanı sıra, kaliteli müzik ve eğlence dolu güzel bir gece geçirmek isteyenlerin başlıca buluşma noktası olacak. 
 
41 yıldır Bodrum'da çizgisini bozmadan yegane işletme olarak misafirlerine en iyiyi, en güzeli ve en kaliteliyi sunmaya devam eden Veli Bar’ın işletme sahibi Ali Ağıt Turan, yaz sezonuna tam anlamıyla hazır olduklarını belirtiyor. Turan, 41 yıldır her zaman olduğu gibi, hem tatilcileri, hem de Bodrum'da yaşayanları ağırlayacakları Veli Bar’da güler yüzlü personelleriyle en kaliteli eğlence ve en iyi servisi vermek için de hazır olduklarını ifade etti. 
 

Yorum