Bodrum gastronomisinin kalbi Foodrum’un yeni yerinde atacak

Yarımada Gazetesi 20/11/2019 - 07:31:24 Bu haber 902 kere okundu
Bodrum gastronomisinin kalbi  Foodrum’un yeni yerinde atacak

Şef Pelin Dumanlı tarafından Bodrum yerel lezzetleri ile dünya lezzetlerininin buluştuğu Foodrum, kapsamlı altyapısı ve eğitimleri ile yeni yerinde Bodrum’u gastronomi merkezi haline getirmek üzere açılıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın desteği ile Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu tarafından açılışı gerçekleşen Foodrum, lezzetseverlere yeni mekanında hizmet verecek.
 
Bodrum gastronomisinin önemli temsilcilerinden Şef Pelin Dumanlı tarafından 5 yıl önce Bodrum’un ilk gastronomi merkezi olarak açılan Foodrum, Bodrum’un artan ihtiyaç ve isteklerini karşılamak amacıyla 18 Kasım Pazartesi itibariyle yeni yerinde faaliyetlerine devam edecek. 
 
Foodrum, profesyonel altyapısı ile yeni yerinde İstanbul Aydın Üniversitesi ile birlikte Bodrum’un ilk üniversite onaylı Profesyonel Aşçılık Sertifika Programını da başlatıyor. Bodrum gastronomisin ve turizmine büyük katkısı olacak bu sertifika programıyla her yaştan öğrenciye eğitim imkanı ve sektöre de kalifiye eleman sağlanacak.
 
Yeni Foodrum’da Kayalar Mutfak sponsorluğuyla yaratılan endüstriyel mutfakta gerçekleşecek profesyonel eğitimler yanında Foodrum’un sevilen atölye ve workshopları, hobi mutfağında katılımcılara hem keyifli vakit geçirecekleri hem de profesyonel şeften değerli gastronomi bilgileri alacakları bir atmosfer sunulmaktadır. 
 
Aynı zamanda lezzetseverler Foodrum’un girişinde yer alan kafede Foodrum’un lezzetlerini deneyimleyip hoş vakitler geçirecekleri bir mekana da kavuşuyorlar. 

Yorum