Bodrum'da yaz hareketi başladı

Yarımada Gazetesi 03/04/2017 - 13:56:34 Bu haber 560 kere okundu
Bodrum'da yaz hareketi başladı

Bodrum yaz sezonunu açtı. Yerli ve yabancı turistlerin denize girmeye başladığı kentte milyon dolarlık yatlar ise koylara yanaştı. 


Bodrum'da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte yaz sezonu açıldı. Turizm cenneti Bodrum'a turistlerin gelmesiyle ilçede hareketlilik başladı. Rüzgâr ve soğuk havanın bitmesi ile birlikte az sayıda yabancı ve yerli turist sahil kenarlarına akın etti. Hava sıcaklığının 28 dereceye kadar ulaşmasıyla birlikte bazı vatandaşlar güneşlenmeyi tercih ederken bazıları ise sıcak havadan bunalarak denize girdi. Kumbahçe, Gümbet, Bitez sahilleri başta olmak üzere bütün sahiller yerli yabancı turistlerle doldu. Kış aylarında kapalı dükkânlar tadilatlarını bitirip kepenklerini açtı. İlçedeki hareketlilik esnafın yüzünü güldürürken, oteller şimdiden dolmaya başladı. Bodrum çarşısında ise turistler alışveriş yapmaya başladı. Sıcak havayı fırsat bilip denize giren vatandaşlar deniz sezonu açtıklarını belirterek, "Çok sıcak bir hava var denize girmek istedik. Deniz çok güzel biz yaz sezonunu açtık" dedi.
Sıcak havayla birlikte milyon dolarlık yatlar da deniz indi. Kumbahçe açıklarına demirleyen yatlar yaz sezonunun habercisi oldu. Birbirinden lüks ahşap ve motor yatlar sahillere yakın yerlerde demir atmaya başladı. (İHA)

 

 

 

 

Yorum