Bodrum'da Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış günleri 29 Ağustos'ta...

Yarımada Gazetesi 25/05/2018 - 08:16:45 Bu haber 843 kere okundu
Bodrum'da Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış günleri 29 Ağustos'ta...

Bodrum Ziraat Odası ve Gençiz Fuarcılık Organizasyon firmasının işbirliğinde Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde "Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış Günleri" düzenleniyor. 29 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında "Bodrum Naturel" adıyla düzenlenecek tanıtım ve satış günlerine Milas Ticaret Odası da davet edildi. 
 
Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç ile tanıtım ve satış günlerinin düzenleyici firmasının genel müdürü Osman Gençer ve aynı fuarcılık firmasının proje sorumlusu Dilek Erbey; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek 29 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Bodrum'da, Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe davet ettiler.
 
Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç "Bodrum Naturel" adıyla düzenlenecek tanıtım ve satış günlerinde meyve ve sebze gibi taze ürünler, süt ve süt ürünleri, yumurta, zeytin, zeytinyağı, bakliyat, baharat, kurutulmuş ürünler, bal,  deniz ürünleri gibi çeşitli ürünlerin tanıtımının yapılacağını ve satışa sunulacağını belirterek "Bodrum Natural Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış Günleri"nde MİTSO'yu da bekliyoruz ve Milas ürünlerinin de tanıtılmasını istiyoruz" dedi.
 
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç ve Gençiz Fuarcılık Organizasyon firması temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Biz de davetinizi ilgili üyelerimize ileteceğiz. Özellikle zeytin, zeytinyağı, bal, halı gibi ürünlerimizin bu fuarda yer alması yararlı olacaktır" dedi ve organizasyon için başarılar diledi.
 

Yorum