Bodrum Bilnet Okullarında 29 Ekim Çoşkusu

Yarımada Gazetesi 31/10/2019 - 07:53:39 Bu haber 1417 kere okundu
Bodrum Bilnet Okullarında 29 Ekim Çoşkusu

Bodrum Bilnet Okulları, bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yine coşkuyla ve  sevinçle kutladı.

Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü dolayısıyla  28 Ekim 2019 Pazartesi akşamı MiBodrum Sahnesinde gerçeklesen kutlamalar Atatürk resim sergisiyle başladı.  Bilnet öğrencilerinin vals gösterisiyle devam eden kutlamalar öğrencilerin sahnede gerçekleştirdikleri birbirinden farklı performanslarla devam etti.

 

Bodrum Bilnet Okulu öğrencileri 29 Ekim 2019 Salı akşamı Bodrum’da geleneksel hale gelen  Cumhuriyet Bayramı Fener Alayına da katıldı. Bilnet Okulları öğrenci, veli ve tüm okul personelinin katıldığı geleneksel yürüyüşte Bodrum Bilnet Okulları Bando Takımı; Bodrum  Kaymakamı Sayın Bekir YILMAZ,  Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet ARAS ve Bodrum İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Aslan KORKMAZ'a eşlik etti.

 


Bodrum BİLNET Okulları yönetici  ve öğretmenlerinin yanı sıra velilerin de büyük ilgi gösterdiği Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında öğrencilerin gösterileri de görülmeye değerdi. Bando ve vals performanslarının  güne anlam ve renk kattığı gösteriler ayakta alkışlandı. Öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ve performansı hem öğretmenlerini, hem de ailelerini gururlandırdı.

 

 

Yorum