Beçin Spor şampiyonluğunu kutladı

Yarımada Gazetesi 04/05/2017 - 16:01:41 Bu haber 903 kere okundu
Beçin Spor şampiyonluğunu kutladı

Beçin Gençlik Spor şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Bu yıl ilk kez mücadele ettiği 2. Amatör kümede gurubunu lider tamamlayarak bir üst lig olan 1. Amatör Lig’e çıkma başarısı gösteren Beçin Gençlik spor kulübü düzenlenen yemekte bir araya geldi Düzenlenen yemeğe Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Kulüp başkanı Erhan Çiftçi, Yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

 İlk kez mücadele ettiği 2. Amatör kümede başarılı bir sezon geçiren Beçin Gençlik Spor futbol takımı tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmanın mutluluğunu düzenlenen yemekte gönüllerince eğlenerek çıkardı.

Şampiyonluk yemeğine katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor'un şampiyonluğunu ve 1.Amatör kümeye çıkışını kutluyoruz. Daha ilk yıllarında büyük başarı kazandılar. Başta başkanımız Erhan Çiftçi ve yöneticilerimizi; Alim Hocamı, kaptanımız Nusret ile tüm sporcu kardeşlerimi; takımına her zaman sahip çıkıp tribünlere akın eden tüm taraftarlarımızı kutluyor; hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi

Başkan Tokat’ın ardından söz alan Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi kulübe verdiği destekten ötürü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür ederek, gelecek sezonda da şampiyon olmak ve süper amatör lige çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Yemek futbolcuların renkli eğlenceleri ile son buldu.

 

Haber Merkezi 

Yorum