Başkan Saatcı, “Halk hareketi başlayacak”

Yarımada Gazetesi 28/02/2019 - 07:51:50 Bu haber 1799 kere okundu
Başkan Saatcı, “Halk hareketi başlayacak”

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını Ortaca’da sürdürdü. Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve siyasi parti seçim bürolarını ziyaret ederek tüm siyasi görüşlerden vatandaşlarla buluşan Başkan Saatcı, “Seçimi kazandığımız takdirde Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açılır. Liderler sultası biter, halk hareketi başlar” dedi. Başkan Saatcı’ya STK ziyaretinde açık destekler de geldi.

 

Başkan Saatcı, Ortaca’daki seçim çalışmalarının ilk ayağında Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Tuncer, Ortaca Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü, Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin ve Ortaca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Erpek ile görüştü.

 

Ortaca’da STK’lar Behçet Saatcı’ya açık destek verdiler.
Ortaca Ticaret ve Sanayi Odası’nda yönetim kurulu üyeleri, Başkan Saatcı’yla ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Saatcı sayesinde önlerine yeni bir seçenek konduğunu ifade eden yönetim kurulu üyeleri,  “Vatandaşın önüne sizin sayenizde bir seçenek daha kondu. İnsanlar ya o, ya bu seçeneğinden adeta kurtuldular. Adaylığınızı açıkladığınız günden bu yana etrafımızdan da görüyoruz ki, halk tarafından karşılığınız var. İnsanlar, ‘Behçet Saatcı’nın arkasındayız’ diyorlar. Yolunuz açık olsun. Ortaca’dan çok büyük oy alacaksınız” diye konuştular. Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüsamettin Karaşahin ise, Başkan Saatcı’yı Muğla’yı ilçeleriyle barıştıracağından ve daha iyi hizmetler vereceğinden dolayı desteklediklerini ifade etti.  Ortaca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Erpek de, Başkan Saatcı’yı kalabalık bir grupla karşıladı. Oda binası önünde çiçeklerle karşılanan Başkan Saatcı, bina içinde şoför esnafı tarafından yoluna güller döküldü. Oda Başkanı Erpek, Başkan Saatcı’yı açık açık desteklediklerini ifade etti. Şoför esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Saatcı, Dalaman ziyaretinde de iletilen sorunları not aldığını, ulaşım sektöründe çok ciddi sorunlar olduğunu kaydetti. Başkan Saatcı, seçilmesi durumunda şoför esnafının sorunlarını, vatandaşları da mağdur etmeyecek şekilde çözeceklerini ifade etti. Başkan Saatcı ayrıca Dalyan’da turizmcilerle de bir görüşme gerçekleştirdi.

 

“Bağımsız olduğumuz için tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz”

Bağımsız Aday Saatcı, Ortaca ziyaretleri ikinci etabında DSP, CHP-İYİ Parti, MHP-Ak Parti ve DP seçim bürolarına ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkan adaylarına başarı dileklerini ileten Saatcı, partililer tarafından da ilgiyle karşılandı. Gittiği tüm bürolarda partililer Başkan Saatcı ile bol bol fotoğraf çektirdiler.  Başkan Saatcı son olarak Ortaca’da CHP ve İyi Parti (Millet İttifakı) seçim bürosunu ziyaret etti. Başkan Saatcı’yı büroda Millet İttifakı Ortaca Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertkaya ve partililer karşıladı. Sertkaya, Başkan Saatcı’nın Fethiye’de başarılı hizmetler yaptığını kaydetti.

 

Başkan Saatcı, Dalyan’da yaptığı açıklamada ise, “Muğla halkı tarafından görev bize tevdi edilirse, Muğla’da bağımsız olarak kazandığımız seçimden dolayı Türk siyasi tarihine yeni bir sayfa açılır. Liderler sultası biter, halk hareketi başlar. Olay sadece bir bağımsız adaya oy vermenin çok ötesindedir” diye konuştu.

 

 

Yorum