Başkan Kocadon Muğlalı Muhtarlarla buluştu

Yarımada Gazetesi 04/12/2017 - 08:07:14 Bu haber 420 kere okundu
Başkan Kocadon Muğlalı Muhtarlarla buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Aralık tarihinde Muğla'ya yapacağı ziyaret öncesi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Menteşe'de Muğla genelindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Kocadon, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu yaptığı ziyarette muhtarlarla bir araya gelmesini ve muhtarların sorunlarını bir rapor halinde kendisine sunmasını istediğini söyledi.
 
"Gerçek demokrasinin temsilcilerisiniz"
 
Menteşe'deki bir otelin toplantı salonunda muhtarlar ile bir araya gelen Kocadon, muhtarlığın, gerçek demokrasinin temsilcileri olduğunu belirtti. Kocadon, "Sizlerde hiçbir siyasi partinin gücü yoktur. Kendi gücünüz ile seçilirsiniz. Demokrasilerde en büyük güçler tek başına isimle seçilen siz saygın muhtarlarımızdır. Sizler tek başınıza aday olursunuz, arkadaşlarınızla azalarınızı yazarsınız, sonra da mahallenizde kapı kapı dolaşır güzel oylarınızı istersiniz. Sizler perdenin arkasındaki gerçek kahramanlar olduğunuzu asla unutmayın. Sizler bizim gözümüz, kulağımız dilimizsiniz. Sizlerden gelen her haber, bizlerde hızlı bir şekilde hareket etmemizi sağlar. 19 yıllık Belediye Başkanlık sürecimde asla muhtarlarımdan kopmadım. Sizleri bu akşam burada ağırlamaktan son derece mutluyum" dedi.
"Genel Başkanımın talimatı"
 
14 Aralık tarihinde Muğla ziyareti gerçekleştirecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhtarların sorunlarını kendisine bir rapor halinde sunmasını istediğini belirten Başkan Kocadon, "Değerli Genel Başkanıma yapmış olduğum bir ziyarette muhtarlarımızın sorunlarını, dertlerini dil getirmelerini ve kendisine bir rapor sunmamı istedi. Bugün bu toplantımızın esas amacı sizlerin dertleri ve sorunlarını en kısa zamanda bize ulaştırmanız. Çünkü Sayın Genel Başkanım 14 Aralık'ta Muğla'mızı ziyaret ederek sizlerle bir araya gelecek. Sizin dertlerinizi ve sorunlarınızı çözmek için. Çünkü biz hiçbir zaman problemin değil, hep çözümün bir parçası olduk arkadaşlar. Onun için de çözüm bizim görevimiz, sizlerin dertlerini çözmek bizlerin en büyük görevi. Hem mahallede bizlerin gözü kulağı olacaksınız, sonra da sizlere sırtımızı döneceğiz, yok böyle bir şey arkadaşlar. Sadece seçim zamanında hatırlanmak yok. Önemli olan bugünlerde hatırlanmak. Bodrum'da muhtarlarımız ile yaptığımız toplantılarda en büyük sıkıntılarının bina olduğunu söylediler. Hepsine binalar yaptık, arkasından bilgisayarlar, internet, telefon, çok büyük mahallelerimizde sekreter bile veriyoruz kendilerine. Çünkü biliyoruz ki, onların çözdüğü her dert bize artı olarak gelecek. Gönül isterdi ki, daha kalabalık olalım, gönül isterdi ki telefonlara maruz kalmayın, gönül isterdi ki birlik ve beraberliğimizi bütün Muğlalılara hissettirelim. Bir kez daha söylüyorum. Biz hiçbir zaman hırsları mazlumun önüne geçmeyen, sevgiden, gönül zenginliğinden olan insanlarız. Bizim kimseyle derdimiz yok, Allah'ımıza çok şükür halk takdir ettiği müddetçe, kabul ettiği müddetçe her zaman sizi layık olduğunuz yerlere getirir. Hiç korkmayın, seçime girmek medeni bir cesarettir arkadaşlar, sizi onun için kutluyorum. Medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum. Sorunlarınızı en kısa zamanda bize iletmenizi bekliyorum" dedi.

Yorum