Başkan Aras’ın Ankara temaslıarı devam ediyor

Yarımada Gazetesi 22/10/2020 - 09:44:43 Bu haber 7537 kere okundu
Başkan Aras’ın Ankara temaslıarı devam ediyor

Ankara’da bulunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, önce ilçedeki isale hattı patlakları ile ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü. Bekir Coşkun’un cenaze törenine katılan Aras, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile de bir araya geldi. Daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da makamında ziyaret etti.
 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bir dizi temaslarda bulunmak için önceki gün Ankara’ya gitti. Başkan Aras, önceki gün yaşamını yitiren Türk basınının duayen ismi, Sözcü Gazetesi Yazarı Bekir Coşkun’un Ankara Bilkent Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii’ndeki cenaze törenine katıldı.
 
Aras, daha sonra ilçenin en büyük sorunlarından biri haline gelen isale patlakları ile ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü. Pakdemirli’ye Bodrum’dan götürdüğü bir hediyeyi takdim eden Başkan Aras, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye Bodrum’da yaşadığımız içme suyu isale hattı patlakları ve sel baskınlarıyla ilgili bilgi verdim. Aralık’ta ihalesi yapılacak Gökçeler Deresi sel kapanı için de teşekkür ettim” dedi. 
 
Başkan Aras, Ankara temaslarında İYİ Parti lideri Meral Akşener ile de biraraya geldi. Aras’ın Akşener ziyaretine, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Uğur İlhami Özden ve BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan da katıldı. Aras, Akşener ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada “İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e Bodrum’dan selam getirdim. Sağ olsun bizleri çok sıcak karşıladı” diye konuştu. 
 
Aras Ankara seyahatinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da makamında ziyaret etti. Kasım ayında, Torba, Kızılağaç, Yalı, İçmelerde yapımı başlayacak altyapı projesinin ihalesi hakkında bilgiler verdi. Yine Bodrum’un diğer bölgelerindeki ihtiyaçlar özellikle değirmenler, müze ve ören yerleri ile projeleri anlattı, desteklerini istedi.
 
Son olarak Ankara ziyaretinde CHP grup toplantısı sonrası CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında ziyaret etti. Aras yanında getirdiği “Halikarnas Balıkçısı’nın Mirası” adlı kitabı hediye etti”

Yorum