Bar Psikoloğu Straf Roof’da!

Yarımada Gazetesi 01/10/2020 - 09:24:43 Bu haber 1990 kere okundu
Bar Psikoloğu Straf Roof’da!

“İnsanlar psikologa gitmiyorsa-gidemiyorsa psikolog insanlara gitsin” düşüncesinden hareketle oluşturulan bu 'drink and talk show' konsepti, ülkemizde ve dünyada bir ilk olma özelliğine sahip.

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen gösterileriyle izleyicilerine unutulmaz ve keyifli akşamlar yaşatan Bar Psikoloğu Ferhat Aydın, yoğun ilgi nedeniyle bu sefer Straf Roof Açık Hava Sahnesi’nde!

 “İnsanlar psikologa gitmiyorsa-gidemiyorsa psikolog insanlara gitsin” düşüncesinden hareketle oluşturulan bu 'drink and talk show' konsepti, insanların ihtiyacı olan 'basit ve küçük psikoloji' bilgileriyle birlikte, bir psikoloğun gözlem ve tespitlerini içeriyor. Mizah ile toplumumuzun absürd taraflarının irdelendiği bu konsept etkinlik, ülkemizde ve dünyada bir ilk olma özelliğine sahip.

İlk kısımda önemli gördüğü noktaları tiyatral bir dille anlatan psikoloğumuz, ikinci kısımda sizlerin sorularına cevap vermeye çalışıyor. “Hep bir psikoloğa şunu sormak istemişimdir!” dediğiniz sorularınızı da alın gelin, elinizde içeceklerinizle rahat bir ortamda psikoloji muhabbeti yapmanın tadını çıkarın. Psikolog da rahatlasın siz de...

Yıllarca dinledi, şimdi anlatma sırası Bar Psikoloğu'nda. Bar Psikoloğu sahne performansıyla 7 Ekim Çarşamba akşamı saat: 21:00’da Açık hava Straf Roof Sahnesi’nde!

Biletler Biletix’de ve etkinlik günü kapıda.
 

Yorum