AK Partili vekilden şampiyonluk maçı öncesi Bodrumspor ziyareti

Yarımada Gazetesi 14/04/2017 - 10:47:05 Bu haber 665 kere okundu
AK Partili vekilden şampiyonluk maçı öncesi Bodrumspor ziyareti

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki Bodrum temsilcisi takım Bodrumspor'a bugün oynayacağı Derincespor maçı öncesinde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

14 Nisan, Cuma Günü (Yarın) Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi son antrenmanını gerçekleştiren B.B. Bodrumspor’u ziyaret eden Özyer, getirdiği baklavaları teknik ekibe ve futbolculara ikram etti. 

Hasan Özyer'in Bodrumspor ziyaretine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Musa Orman, Yönetim Kurulu Üyelerinden; Ömer Özmen, Yener Çelik, Fetan Özbek, Yalçın Akdaş, Mustafa Uslu, Mehmet Akbaba ve Zeki Çelik eşlik etti.

Antrenman sonrası Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gözütok teknik ekip ve futbolcularla sohbet eden Özyer, "Bugün Bodrum'da saha çalışmaları yapıyoruz. Bodrum'a gelip de Bodrumspor'a uğramak olmaz dedik. Başarılarınızı yakından takip ediyorum. İnşallah seneye Fethiyespor'la birlikte 2.ligde oynayacaksınız. Ben yarınki maçta bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu başarıda üzerime ne düşerse yerine getirmek isterim. Hedefimiz 1.lig olmalı. Hepimiz, Bodrumspor'u orada görmek isteriz." dedi.

Sanırım 2.Ligde bu sahanın yenilenmesi gerekir diyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, "Yeni sezonda hem zemin hemde ışıklandırma konusunda eksiklerin tamamlanması konusunda elimizden geleni yapacağız. Bodrumspor bizim için önemli." dedi.

Hasan Özyer, Macit Gündoğdu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "Burada olmanız bize güç verdi. İnşallah beklentilere cevap vereceğiz. Yarınki maçı kazanıp, en yakın takipçimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu gerçekleşirse Şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Desteklerinize teşekkür ederiz" dedi.

Haber Merkezi 

Yorum