Ak Partili Hıdır: Ey Osman Ağa 3 yıldır Marmaris ve Bodrum’a gitmemişsin sorunları nerden bileceksin?

Yarımada Gazetesi 26/02/2019 - 08:02:27 Bu haber 1642 kere okundu
Ak Partili Hıdır: Ey Osman Ağa 3 yıldır Marmaris ve Bodrum’a gitmemişsin sorunları nerden bileceksin?

AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Dr.Mehmet Nil Hıdır, Menteşe’de esnaf ve seçmen ile bir araya geldi. Zaman zaman vatandaşlarla sohbet eden Dr.Mehmet Nil Hıdır yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sözde beraberlik olmuyor. Bu beraberliğimizi hayatımızda, vatanımızın her cephesinde göstermeliyiz. Lafta değil işle hizmetle göstermeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘pazara kadar değil mezara kadar’ sözüyle anlamlandırdığı ve saygı değer Devlet Bahçeli’nin de ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ dediği bu birlikteliğin mührünü hamdolsun Ankara’da attılar. Bizlerde zeminde, inancı bir, vatanı bir, hizmeti bir olan bu vatanın evlatlarıyız. O yüzden sizler için çözümün ancak sizler ile birlikte olacağına inanıyoruz. Yaklaşık 2 aydır ilçe,ilçe geziyoruz. Önce STK’lar ile görüştük, notlarımızı aldık. Seçim bildirgemizi bu ziyaretlerde tuttuğumuz ajanda notlarından yola çıkarak  hazırladık. Bizler biliyoruz ki; oturduğumuz makamlardan dışarı çıkmayarak sizlere nasılsınız diye sormadan “Şehr-i Emin” sıfatına talip olmak mümkün değildir.” dedi.

Belediyelerin kar etme amacına yönelik kurumlar olmadığına değinen Hıdır: “Millete hizmet etme amacıyla yola çıkan kurumlardır. Bütçeniz yetmezse hükümetimizden istersiniz.”diye konuştu.

“Mevcut Başkan Osman Gürün; Muğla’ya yazık ediyor, perişan ediyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün yönetim şeklini eleştiren Hıdır, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ey Osman Ağa 3 yıldır Marmaris ve Bodrum’a gitmemişsin sorunları nerden bileceksin?Bu yönetim anlayışı tamamen Osman Gürün’ün ben ne yaparsam yapayım vatandaşlar oy vermek mecburiyetinde zihniyeti. ‘Biz Atatürk’ün partisiyiz. Bizim dışımızdaki diğer partiler laiklik karşıtı.’ diye insanları şartlandırarak Muğla’ya yazık ediyor. Muğla’yı perişan ediyor. Hiç de umurunda değil. Bu söyleminden vazgeçmiyor. Ama deniz bitti yolun sonuna geldik.”ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Yorum