Ak Parti Şubat Ayı "İlçe Danışma Kurulu Toplantısı" gerçekleştirdi

Yarımada Gazetesi 22/02/2017 - 11:29:19 Bu haber 1484 kere okundu
Ak Parti Şubat Ayı

 
Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bodrum İlçe Teşkilatında konuşan AKP Muğla Milletvekili ve Ak Parti kurucularından Nihat Öztürk, ‘Ak Parti hangi ilçeyi il yaptı? Veya hangi beldeyi ilçe yaptı?’ şeklinde konuştu.
AKP Bodrum İlçe Teşkilatı, ‘Şubat ayı ilçe danışma toplantısında Milletvekili Nihat Öztürk, İlçe Başkanı İbrahim Mücahit Gündoğdu, yönetim kurulu ve parti üyeleri katıldı.
Öztürk toplantıda şunları söyledi:
 "AKP’nin Kurulduğu tarih 14 Ağustos 2001. 3 Kasım 2002’de de iktidara geldik. Ben de o kurucularından bir tanesiyim. 15 yıldan bu yana bu ülkeyi yönetiyor muyuz? Her türlü kanun çıkarma yetkisi bizde var mı? Hem de bugün 317 Milletvekilimiz var. Bugün meclisten bizim istediğimiz her kanun çıkıyor. Komisyon başkanı AK Partili, Milletvekili AK Partili, meclis başkanı AK Partili, başbakan AK Partili, cumhurbaşkanı, AK Parti’den çıkmış birisi."
“Cumhuriyet'i biz kurduk”
"Recep Tayyip Erdoğan bir fani. Zaten 15 yıldan veri yönetiyor bu ülkeyi. Ne Cumhuriyet’le, ne laiklikle, ne Bayrakla ne de Milletle en ufak bir derdimiz yok. Cumhuriyet bizim Cumhuriyet’imiz. Onu biz kurduk. Benim dedelerim kurdu Cumhuriyet’i. Buradan bir tane vatan haini çıkmaz bizim. Biz Cumhuriyet'i ve vatanı, milletimizi yalnız bırakmayız."
“Hiçbir yeri il yapmamışız”
"Bir yeri ilçe yapma, il yapma yetkisi kimde? Mecliste. Meclis bunu yaptı mı? Bir tane AK Parti’nin il yaptığı yer gördünüz mü? Biz hiçbir yeri il yapmamışız. Böyle bir şeyi 15 yıl boyunca yapmamışız. Neden şimdi yapalım ki? Bu yetkimiz var, ama neden yapalım? Kendi tankımızı, uçağımızı, yapmaya çalışıyoruz.” 

Yorum