Ak Parti Milletvekili Öztürk’ten Kılıçdaroğlu’na “muhtar” tepkisi

Yarımada Gazetesi 29/03/2017 - 11:55:41 Bu haber 1383 kere okundu
Ak Parti Milletvekili Öztürk’ten  Kılıçdaroğlu’na “muhtar” tepkisi

 

Milletvekili Öztürk, referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve beraberindekilerle Milas Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğinde muhtarlarla buluştu. Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Muhtarlıkları isterse bir kararname ile kapatabilir” açıklamasına tepki göstererek “Söylenenlar akıl ve mantık dışı böyle bir şey olamaz. Tam tersine halkımızın gözü kulağı olan muhtarlarımız AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin ilgisine mazhar oldular” dedi.

 

Muhtarlara referandum sürecini anlatan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Verdiğiniz yetkiye göre bir KHK’lık işiniz var. Belediyeleri kapatamazlar ama muhtarlıklar yerel yönetim değildir. Muhtarlıkları isterse bir kararname ile kapatabilir” şeklindeki açıklamasının doğru olmadığını anlatarak, şunları söyledi:

“Söylenenlar akıl ve mantık dışı böyle bir şey olamaz. Tam tersine halkımızın gözü kulağı olan

Muhtarlarımız AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin ilgisine mazhar oldular. Bizler her zaman muhtarlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Birileri Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin siz muhtarlarımıza verdiğimiz önemin farkına varmışlar ve mesnetsiz şeylerle bizimle sizlerin arasını açmaya çalışıyorlar”

Çevrecileri dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas Çevre ve Arı Koruma Derneğini ziyaretinde ise Muğla’nın farklı ilçelerinden Milas’a gelen çevrecileri dinledi. Öztürk, çevrecilerin istek ve taleplerini önümüzdeki günlerde Muğla’yı ziyaret etmesi beklenen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ileteceğini ifade etti. Öztürk, Muğla’nın sahip olduğu doğal zenginliklerin koruması konusunda duyarlı olmaya devam edeceğini de ifade etti.

Haber Merkezi 

Yorum